Kjøp Brasil Landslagsdrakt, Brasil Ny Drakt

 

Billige Fotballdrakter

gjorde noen feil fra straffemerket


Nien og Aiden McGeady endte Sunderlands

o"niens heading i det 85. fotballdrakter til lag etter et hjørnespark

Sene mål fra Luke O"Nien og Aiden McGeady endte Sunderlands dårlige løp for å ta seier over Ipswich på Stadium of Light.

O"Niens heading i det 85. minutt var hjemmelagets første skudd på mål, da Christian Walton ikke klarte å få et Alex Pritchard-corner til bakre stolpe, før McGeady ikke gjorde noen feil fra straffemerket.

Det overlot Paul Cooks side til å beklage en rekke tapte sjanser i første omgang, der de hadde kjørt alt av betydning, men ikke klarte å utnytte.

Kjøp Brasil Landslagsdrakt Bersant Celina hadde bommet på tre utmerkede sjanser til å score fra kloss hold, ved en anledning nektet av en fantastisk Thorben Hoffmann-dobbeltredning.

Andre omgang hadde vært en mer lunken affære, og ettersom kampen drev mot en avslutning så det ut som om de to sidene ville avbryte hverandre.

Brasil Ny Drakt Men etter at Sone Aluko bommet på en volley fra innsiden av feltet, hadde Black Cats sitt avgjørende øyeblikk i den andre enden med O"Nien på vei inn.

Ipswich klarte ikke å få svar, og McGeady la til et sekund på stoppetid da Aristote Nsiala ble dømt til å ha håndtert inne i boksen, og avsluttet Sunderlands sjetteplass på tre kampers tapsrekke i ligaen.

Mål! Sunderland 2, Ipswich Town 0. Aiden McGeady omsatte straffen med et skudd med høyrebenet i øvre venstre hjørne.

Mål! Sunderland 1, Ipswich Town 0. Luke O"Nien header fra midten av sekstenmeteren til øvre høyre hjørne. På pasning fra Alex Pritchard med et innlegg etter et hjørnespark.

Goedkope Roma shirt

PSG Tröja