Basissynthetische stoffen en mesh-onderlagen zijn het meest gewaagd in hun kleurstof: teenboxen en de rest van de panelen geven de voorkeur aan een asymmetrische kleuring, waarbij Voltage Purple en University Red worden in- en uitgeschakeld en vervolgens extra verhelderende tonen van zonnebloemgeel worden toegevoegd. Mooiste Nike Air Max 200 Overlays zijn natuurlijk het meest opvallend omdat ze hun beste Canadese smoking-indruk geven: hun gezicht, dat meestal vervaagd is tot een vintage lightwash, wordt bovenop kleinere segmenten geplaatst in donkerdere schaduwen en zwaar verontruste randen.

most672.jpg

We zijn nog niet eens klaar met de eerste maand van 2020, en toch heeft Nike dit jaar al een sterk statement gemaakt door nieuwere schoenontwerpen te onthullen die over hun verschillende divisies vallen, zoals Sportswear's React Vision, de Zoom Infinity Tour voor golfliefhebbers, zoals evenals de Adapt BB 2.0 voor de basketbalfans. Koop Nike Air Max 200 Maar het momentum wil alleen maar omhoog blijven gaan, want vanaf vandaag kijken we nu naar het volgende hoofdstuk van hun legendarische Air Max-lijn met het nieuw ontworpen Air Max 2090-silhouet.

Nike Air Max 200 Online Bestellen Vorige week voor het eerst bekeken in een donkerder getinte marine-uitvoering, evenals op de zolen van LeBron James, arriveert het nieuwe lifestyle-model als een feestelijke knipoog naar het 30-jarig jubileum van de Air Max 90, alleen gestructureerd om meer in lijn te zijn met futuristische gevoeligheid. Veel van het vergelijkbare DNA van de maker is nog steeds intact, omdat het model nog steeds veel van zijn kenmerkende componenten bevat, zoals de spatborden, de cassette en de hiellogo's.

Je kunt een schoen echter niet zeven decennia vooruit noemen en geen bijgewerkte wijzigingen inluiden. Toegevoegd aan het uiterlijk komen gemoderniseerde elementen van de kleurblokkering die meer gericht is op een gezond niveau van ondoorzichtigheid, tot de kenmerkende Air-eenheid waarvan het venster nu met 200% is vergroot, een bijgesneden Swoosh-logo met een slankere esthetiek, evenals extra flex-groeven doordrenkt in de buitenzool voor versterkte tractie en duurzaamheid. Nike Air Max 200 Schoenen

Ver weg van zijn gebruikelijke zelf, voegt de Nike Air Max 200 Heren/Dames verdere structurele aanpassingen toe aan het bovenwerk, waardoor een esthetiek wordt benaderd die bijna onherkenbaar is van het origineel. Het gereedschap wordt echter relatief gewoon gelaten, omdat de luchtbel en de omliggende mallen respectievelijk zwarte en witte neutrale kleuren krijgen.

www.themax200.com