Er zijn maar weinig desktopgebaseerde e-mailtoepassingen op de markt die kunnen concurreren met het geweldige MS Outlook. De uitgebreide functieset en algemene bruikbaarheid hebben het tot de favoriete tool voor zakelijke communicatie gemaakt. De applicatie heeft echter verschillende nadelen, zoals een vreemde neiging om te crashen en vast te lopen.

 

Deze crashes komen af en toe vrij vaak voor en hebben invloed op uw normale werk. Maar we hebben een oplossing voor dit probleem, lees gewoon verder om de oplossing voor uw Outlook te kennen.

 

Oplossingen als uw Outlook steeds crasht

Schakel invoegtoepassingen uit door Outlook in een veilige modus te openen

Een van de meest voorkomende redenen voor Outlook-crashes zijn incompatibele invoegtoepassingen. U moet MS Outlook in de veilige modus starten om het gevaar te elimineren. Invoegtoepassingen van derden worden onmiddellijk uitgeschakeld wanneer Outlook in de veilige modus wordt gestart. Als Outlook normaal werkt in de veilige modus, moet u Outlook in de normale modus uitvoeren en controleren of Outlook Bellen normaal werkt door herhaaldelijk één invoegtoepassing tegelijk uit te schakelen.

 

Verwijder uw Outlook en installeer deze opnieuw

U moet eerst proberen het MS Office-programma volledig te verwijderen als u het probleem niet kunt oplossen door simpelweg de Office-toepassing te repareren. Nadat u de Office-suite van uw computer hebt verwijderd, start u deze opnieuw op en installeert u de MS Office-software opnieuw.

 

Overweeg bestuurdersfout

In sommige omstandigheden kunnen incompatibele apparaatstuurprogramma's ook leiden tot conflicten en terugkerende crashes in de Outlook-toepassing. U moet alle Windows-updates installeren om ervoor te zorgen dat uw systeem op de meest recente apparaatstuurprogramma's werkt om dit probleem op te lossen.

 

Schakel uw antivirusprogramma uit

Soms kan de routinematige werking van de Outlook-toepassing interfereren met het antivirusproduct dat op uw computer is geïnstalleerd. Dit geldt met name als het scannen van e-mail standaard is ingeschakeld. Probeer het antivirusprogramma dat u gebruikt uit te schakelen en kijk of Outlook weer normaal werkt.

 

Voer ScanPST uit

Dit is een van de meest effectieve methoden om uw crashfout op te lossen. Om gevallen van PST-corruptie aan te pakken, wordt Microsoft Office geleverd met een tool genaamd ScanPST of Inbox Repair Tool. U kunt ook proberen de inhoud van uw PST-bestand op te halen met deze tool als u denkt dat het is gecompromitteerd.

 

 

Gebruik het Backup PST-bestand

Een systeemherstel is bedoeld om eventuele problemen met instellingen en toepassingsbestanden op te lossen, maar het verandert geen gegevensbestanden. Het zou verstandig zijn om na te denken over het vervangen van het huidige PST-bestand door een reservekopie als het probleem verband houdt met het PST-gegevensbestand en lijkt aan te houden. Volg hiervoor de onderstaande instructies. Als u in elk geval niet kunt inloggen met uw account, ga dan naar klanten centrum Bellen Outlook.