De Mooiste Nike Air Max 97 viert geen mijlpaalverjaardag zoals sommige van zijn tegenhangers onder de Swoosh-paraplu, maar het heeft de eerste vier maanden van 2021 geduurd om op te duiken in een handvol indrukwekkende inline-kleurstellingen. Voorbeeld: een tonaal oranje paar vergezeld van zwarte branding en loopvlak. Verwant aan een recentelijk opgedoken paar gewijd aan de stad Los Angeles, verwent de aanstaande optie zich met een levendige, bijna fluorescerende tint van citrus door het hele bovenwerk van synthetisch leer en mesh.

Imagen

Zooleenheden onder de voeten behouden een bijna identiek kleurenpalet, maar Air Max-demping over de volledige lengte doet afstand van elke opvallende tint ten gunste van een gebroken witte make-up. Koop Nike Air Max 97 Branding door de rest van de schoen, met uitzondering van de ruggengraat, geeft zich over aan de eerder genoemde scharlakenrode toon, maar een lichtblauw over de tong en hiel trekt zijn eigen aandacht vanwege het sterke contrast met de omringende kleuren.

Zelfs de kenmerkende golvende overlays en de overlay boven de tussenzool vertonen de perzikkleurige koraaltint. Nike Air Max 97 Online Bestellen Om de felle tint te compenseren, is wit aangebracht op de binnenkant, tussenzool en geborduurde Swooshes aan de zijkanten en de tong. Een geborduurde kurkplant is versierd op de tong en heeft tekst in leerboekstijl met de tekst 'Fig 6. Cork'. Het plantenthema gaat verder met een van de golvende overlays en de buitenzool van kurkmaterialen voor een organische look die rechtstreeks voortkomt uit de natuur zelf.

Herinnerend aan eerdere geweven opties (en de recente Jean Paul Gaultier x sacai LDVaporWaffle), combineren de aankomende sneakers een herfstklare stof met een ademende constructie die over het voorblad nadert. Nike Air Max 97 Schoenen De gebroken witte stijl verschijnt ook bij de Air Max-eenheid over de volledige lengte, die bovenop een licht gombruin loopvlak zit. Samen voegen de componenten een vleugje luxe toe aan het iconische ontwerp van Christian Tresser.

Dit markeert de vierde versie van de Nike Air Max 97 Heren/Dames "Cork" die in een levendige Coral-make-up arriveert als onderdeel van het groeiende Plant Cork Pack van het merk. Deze Nike Air Max 97 is gemaakt met ongeveer 20 procent gerecycled materiaal, inclusief gerecycled polycanvas en ander textiel op het bovenwerk. De buitenzool is gemaakt van 9 procent gerecyclede kurk - gedeeltelijk afkomstig uit de wijnindustrie - doordrenkt met rubber. Dit zorgt voor een natuurlijke look en feel en vermindert de algehele impact van dat materiaal.

www.themax2090.com