Als u Outlook. Het ergste dat kan gebeuren, is dat u uiteindelijk alle e-mails permanent verwijdert en ze niet meer kunt herstellen. Neem contact op met de klantenondersteuning van Outlook. De Outlook-experts zijn bedreven in het oplossen van zowel technische als niet-technische problemen. De technici verspillen nooit de kostbare tijd van klanten en bieden de snelste oplossingen in de minimaal mogelijke tijd. Contact Outlook Nummer en krijg hulp van hoogopgeleide experts. Het nummer voor technische ondersteuning staat erom bekend diensten van hoge kwaliteit aan de gebruikers te bieden. De technici verspillen nooit de kostbare tijd van klanten en bieden de snelste oplossingen.

Volg de onderliggende stappen voor probleemoplossing om permanent verwijderde e-mails in Outlook te herstellen:

Om permanent verwijderde e-mails van Outlook te herstellen. Volg de onderstaande relevante stappen zo effectief mogelijk:

• Meld u aan bij uw Microsoft Outlook-account en open de map met verwijderde items. Het zal leeg zijn omdat je daar ook alle e-mails hebt verwijderd.

• Tik op de mapoptie in de menubalk en kies ervoor om verwijderde items te herstellen.

• Microsoft zal dan permanent verwijderde e-mails van hun Exchange-server herstellen en u een lijst met verwijderde e-mails met de datum aanbieden.

• Selecteer de e-mail die u wilt herstellen door op de knop Herstellen te tikken die u linksboven vindt.

• De herstelde e-mail wordt weer opgeslagen in de map met verwijderde items van waaruit u deze terug kunt verplaatsen naar Inbox of een andere map.

Om de meest relevante informatie te krijgen. Klantenondersteuningsprofessionals van Outlook Account Herstel. Snelheid, prestaties en betrouwbaarheid zijn enkele van de belangrijkste doelstellingen van elke betrouwbare online serviceprovider. Klanttevredenheid is het uiteindelijke doel van het technische ondersteuningsteam. Uiteindelijk krijgen klanten nauwkeurige en volledige diensten zonder extra kosten. Het team heeft er alle vertrouwen in klantgerichte oplossingen te bieden.

Lees ook dit artikel: Resetten Outlook bureaublad-app op een Windows-pc