Wil jij reizen naar de canarische eilanden? Kiezen voor het prachtige Tenerife of het bijzonder Gran canaria? Wij vertellen je er graag meer over.

Beste reistijd

Eigenlijk kan je heel het jaar op vakantie naar canarische eilanden gaan. Van april tm oktober is het er het droogseizoen. Zo valt er weinig regen en is het tussen de 25 en 30 graden.  Ook in de winter kan je op vakantie naar de canarische eilanden gaan. Veel mensen kiezen ervoor om in januari of februari nog zonnestralen mee te pakken om hier naar op vakantie te gaan.

Last minute aanbiedingen

Doordat er zoveel hotels zijn te vinden op de canarische eilanden, zijn er ook veel last minute deals te vinden. Zo kan je ervoor kiezen om een all inclusive vakantie te boeken. Vaak kan je bij een reisorganisatie je budget invoeren of het aantal sterren dat je hotel minimaal moet hebben. Zo kan je gemakkelijk je vakantie boeken.

Om alvast in de vakantiestemming te komen kan je blogs lezen over het eiland waar je naar toe te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een blog over de natuur van Tenerife. Zo kan je alvast een planning maken voor wanneer je daadwerkelijk op vakantie bent.  dit wordt door veel mensen als prettig ervaren. Als jij lekker wil luieren en helemaal niet van het plannen bent, is dat ook natuurlijk geen probleem