Wilt u de bankrekening die is gekoppeld aan uw PayPal-rekening verwijderen? Zo ja, dan kunt u hetzelfde doen door de stapsgewijze instructies in het onderstaande artikel te volgen. Met PayPal kunt u meerdere bankrekeningen toevoegen; u kunt uw transactieactiviteiten beheren vanaf uw smartphone. U kunt uw bankrekeningen bij PayPal verwijderen of opnieuw toevoegen wanneer u maar wilt. Als u hulp nodig heeft bij het openen van functies van uw PayPal-rekening, neem dan contact op met PayPal Klantenservice met behulp van PayPal Telefoonnummer.
Volg de gegeven stappen om een ​​bankrekening van uw PayPal-rekening te verwijderen:
1. Open uw PayPal-app en log in op uw PayPal-account.
2. Ga naar het tabblad Betaalmethoden.
3. Hier vindt u de bankrekeningen die aan uw PayPal-rekening zijn gekoppeld.
4. Je hoeft alleen maar op de bankrekening te tikken die je wilt verwijderen.
5. Klik nu op het verwijderpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.
6. Uw bankrekening wordt van uw PayPal-rekening verwijderd.
Als er een foutmelding op uw scherm verschijnt waarin staat dat u uw bankrekening op dit moment niet kunt verwijderen, wacht dan even en probeer dezelfde procedure opnieuw. Als dit niet helpt, meld dit probleem dan aan onze ondersteuningsmedewerkers, zij zullen het probleem oplossen en u de oplossing geven.
Voor het gemak van de gebruiker heeft PayPal een help-tab toegevoegd in de mobiele app van PayPal en op de webportal. Dit tabblad bevat alle artikelen die u helpen om uw PayPal-activiteiten gemakkelijk uit te voeren. Als u vragen heeft, kunt u door het tabblad Veelgestelde vragen van PayPal bladeren en antwoorden proberen te vinden. U kunt met de hulp van PayPal Bellen Nummer ook de klantenservice van PayPal bellen en om hulp vragen om uw PayPal-problemen op te lossen.