Angst, slaapstoornissen en rusteloosheid – diazepam kopen kan de oplossing zijn! Veel mensen worden door deze aandoeningen geplaagd en lijden onder dit leed. Voor velen is de meest voor de hand liggende stap het gebruik van medicijnen. Diazepam is een van de meest gebruikte kalmerende middelen. Bovendien heeft het relatief weinig bijwerkingen. De werkzame stof is een van de meest voorgeschreven slaappillen.

 

Wat is Diazepam?

Diazepam is momenteel een van de meest voorgeschreven slaappillen (hypnotica). Het wordt ook gebruikt als tranquillizer (kalmeringsmiddel), anticonvulsivum (anti-epilepticum), anxiolyticum (angstremmer) en spierverslapper. Diazepam moet op recept worden voorgeschreven en mag alleen volgens voorschrift van een arts worden ingenomen.

 

Waarvoor wordt diazepam gebruikt?

De indicaties voor het gebruik van diazepam zijn:

 

  •   Spanning, onrust en angst
  •   Slapeloosheid
  •   Verhoogde spierspanning

 

Diazepam werking: hoe werkt diazepam?

Diazepam tast de zenuwcellen in de hersenstam en het limbisch systeem aan. Deze zijn in hoofdzaak verantwoordelijk voor de gemoedstoestand van een persoon. De werkzame stof versterkt de remmende werking van een transmitterstof en vermindert daardoor de prikkelbaarheid van de cellen. De elektrische activiteit van de hersenen in deze gebieden is verminderd.

De remmende werking in het gebied van de zenuwcellen in de hersenstam heeft een spierontspannend, kalmerend en slaapbevorderend effect. Door het limbisch systeem te dempen, wordt de invloed van externe en interne prikkels en de verwerking daarvan verminderd en wordt een afstand tot externe en interne ervaringen gecreëerd. Dit resulteert in een vermindering van angst en spanning.

 

Diazepam bijwerkingen: welke bijwerkingen heeft diazepam?

De diazepam bijwerkingen zijn dosisafhankelijk en treden voornamelijk op aan het begin van de behandeling. De belangrijkste bijwerkingen zijn slaperigheid en sufheid overdag met verminderde alertheid en reactievermogen. Andere mogelijke bijwerkingen zijn slaperigheid, duizeligheid, verwardheid, loop- en bewegingsstoornissen, hoofdpijn en tijdelijke geheugenstoornissen.

Bij patiënten met een reeds bestaande depressieve ziekte kan diazepam de depressieve stemmingen versterken. Het optreden van sensorische stoornissen en een omkering van het diazepam-effect is ook mogelijk. Het omkeren van de effecten manifesteert zich door kortdurende toestanden van agitatie, angst, slaapstoornissen, woedeaanvallen, spierkrampen en een verhoogde neiging tot zelfmoord.

Langdurig of herhaald gebruik van diazepam kan leiden tot een afname van het effect. Langdurig gebruik van hoge doses kan ook tijdelijke stoornissen veroorzaken, zoals vertraagde of onduidelijke spraak, gezichtsstoornissen, en onvastheid van beweging en tred.

 

Diazepam kopen: waar doe ik dat?

Als u diazepam bestellen gaat, kiest u voor benzodiazepine met een relatief lange werkingsduur wat veel Nederlanders geweldig vinden. U kunt diazepam bestellen op https://onlineapotheek.io/diazepam-kopen/. Hoewel het alleen in apotheken op recept verkrijgbaar is, levert deze apotheek diazepam zonder recept.

 

Op zoek naar een ander kalmeringsmiddel?

Is diazepam niet uw ding, maar bent u wel op zoek naar een ander kalmeringsmiddel. Dan heeft https://onlineapotheek.io u welkom! Bij https://onlineapotheek.io/angst/ kan u makkelijk, veilig en snel anti-angst medicatie kopen zonder recept. Wij zijn zo de enige betrouwbare apotheek in Nederland. Bij ons kan u ook Xanax kopen en Temesta kopen. WIj bieden u dus een ruim assortiment aan om uw angststoornissen te behandelen.