Wil je leren hoe je eenvoudig dia's koppelt in Google Presentaties? Dan is dit gewoon de beste blog voor jou en zou je binnen de kortste keren geholpen moeten worden. Maar als u ook andere vragen heeft, kunt u het Google Customer Care-nummer bellen. En dan zullen de in aanmerking komende experts u de beste stappen geven.

De volgende stappen zijn om eenvoudig dia's te koppelen in Google Presentaties:

 Allereerst zou u moeten beginnen met het markeren van de tekst of gewoon het object/de afbeelding selecteren waarvoor u een hyperlink wilt maken.

 Ga daarna naar 'Invoegen > Link' of druk op de 'Ctrl + K-toetsen voor (Windows) of de 'Command + K'-toetsen voor (Mac).

 Vervolgens moet u de dia selecteren waarnaar u wilt linken. Maar als u het moeilijk vindt om het te vinden, moet u de 'Dia's in deze presentatie' kiezen om alleen die dia's te bekijken.

Om dia's te kunnen koppelen met de app volg je deze stappen;

 U moet eerst het object selecteren of gewoon de tekst ingedrukt houden om deze te markeren door dubbel op de tekst te tikken om de bewerkingsmodus te openen.

 En dan moet je op de knop 'Link invoegen' tikken, maar als je deze optie niet ziet, kun je ofwel geen hyperlink toevoegen aan dat specifieke object, of het zijn in het overloopmenu de drie stippen.

 U moet nu zoeken naar en vervolgens de dia selecteren waarnaar u wilt linken. In het menu ‘Dia’s’ vind je alle slides in je presentatie terug.

 Hierna moet u op het vinkje rechtsboven tikken om de link op te slaan, en zorg er dan voor dat u ook het vinkje linksboven in het volgende scherm selecteert om de aangebrachte wijziging op te slaan.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u dit op elk moment moeten kunnen doen. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Google nummer. De monteurs staan ​​dan direct voor u klaar om u verder te begeleiden.

Originele broncode: - https://google-klantenservice.blogspot.com/2022/08/hoe-kan-ik-eenvoudig-presentaties.html