Autobedrijf Zwanenburg

DSG expert Zwanenburg

Deze DSG expert in Zwanenburg houdt zich bezig met alles wat bij een DSG-automaat komt kijken. Deze Direct-Shift Gearbox werkt uiteraard anders dan dat we van een normale automaat gewend zijn. Daarom is ook de juiste kennis vereist om hier operation een optimale manier mee om te gaan. Iets waar we ons als DSG expert in Zwanenburg al tijden in verdiepen.

Wat is een DSG expert in Zwanenburg?

Zoals gezegd, houdt een DSG expert zich dus bezig met alles wat bij een DSG-automaat komt kijken.

We hebben het hier over een manier van automatisch schakelen, waarbij er een combinatie tussen schakelen en koppelen plaatsvindt. Normaal gesproken schakelt een versnellingsbak middels één koppeling entryway naar de volgende versnelling. Bij een DSG-automaat zit dit dus net even anders.

Een DSG-automaat kent veel voordelen, waar we als DSG expert in Zwanenburg uiteraard van operation de hoogte zijn. Denk dan aan:

Soepel rijden: Soepel rijden, is iets waar we allemaal van houden. We vinden het prettig wanneer het schakelen zonder schokken of stoten verloopt. Dit is dan ook precies wat je met een DSG-automaat bereikt. Bij een optimaal item in combinatie met een goede installatie, merk je het nauwelijks dat je auto aan het schakelen is. Dit slant de rijervaring als geheel naar een fors hoger niveau. Je glijdt als het product over de weg heen.

Zuinig rijden: Daarbij zorgt een DSG-automaat er ook voor dat je plotsklaps een stuk zuiniger gaat rijden. Zo heeft dit type automaat vaak een stuk meer versnellingen dan bijvoorbeeld de standaard handbakken. Daarmee optimaliseer je het gebruik van koppelingen, zonder dat je hier verder zelf iets voor hoeft te doen. Rij je graag zo zuinig mogelijk? Dan helpen we je als DSG expert in Zwanenburg uiteraard verder.

Snel optrekken: Snel optrekken is echt iets voor de liefhebber. Het levert een gevoel van controle operation wanneer dit mogelijk is. Zo staat de DSG automaat erom bekend dat het een S-modus heeft, ook wel de sportmodus genoemd. In deze modus verloopt dit optrekken nog net wat sneller. Spreekt dit je wel aan? Vraag dan direct meer informatie operation over de mogelijkheden.

Tegelijkertijd komen er bij DSG-automaten ook bepaalde problemen voor. Net als met ieder ander onderdeel van een auto, wil er nog weleens een mankement optreden. De problemen met betrekking child een DSG-automaat waar je dan aan moet denken, zijn:

Versnellingsbak blijft vastzitten bij een bepaalde versnelling,Trama center treden schokken operation bij het doorschakelen De bak schakelt alleen in de even of de oneven versnellingsopties Bij het plaatsen, repareren of onderhouden van een DSG-automaat doe je er goed aan contact operation te nemen met een echte expert in Zwanenburg. Wij houden ons operation dagelijkse premise met deze zaken bezig. Zo weet je zeker dat je voor de aptitude van een ervaringsdeskundige kiest.

Uw auto repareren

Als er onderdelen aan uw auto vervangen of gerepareerd moeten worden, nemen wij altijd eerst contact met u operation. Wij bespreken met u de mogelijkheden en voorzien u en uw voertuig van de beste administration.