Deze handleiding laat zien hoe u uw iPad of iPhone kunt synchroniseren met uw Microsoft Hotmail-e-mail, -agenda en -contacten. Dit werk kan op een paar verschillende manieren worden voltooid. Selecteer eenvoudig de volgorde van processen die het beste voor u werkt. U kunt Hotmail met iCloud synchroniseren met deze keuze, en dingen worden gedownload naar uw smartphone.

Gebruikers van Hotmail kunnen experts bereiken door te bellen naar Hotmail Klanteenservice Nummer of door gebruik te maken van de chatfunctie. Ga naar uw Hotmail-ondersteuningswebsite en kies de optie voor chatondersteuning om het Hotmail Helpcentrum te starten. "U kunt uw vraag in de chatbox schrijven."
Gebruikers van Hotmail kunnen ook nauwkeurige reparaties ontvangen via e-mailassistentie. U kunt gebruikmaken van verschillende Hotmail-communicatiekanalen. Voorbeelden zijn Twitter, Facebook, Instagram en andere social media websites.

Voltooi de instructies om uw iPhone of iPad met Hotmail te synchroniseren

1. Navigeer naar "Instellingen" > "iCloud" op uw iPhone of iPad en zorg ervoor dat uw iCloud-profiel is ingesteld en ingelogd.
2. Stel iCloud in op uw Windows-pc door het te downloaden.
3. Het opnieuw opstarten van het apparaat is een must na de installatie.
4. Ga op de Windows-pc naar "Start" > "Alle apps" > "iCloud" > "iCloud" om iCloud te starten.
5. De optie "Contacten, agenda's en taken" moet worden aangevinkt. Als u er nog geen heeft, moet u een iCloud-e-mailaccount maken als u uw e-mail wilt synchroniseren.
6. Om een ​​e-mailaccount aan te maken, klikt u op de optie "Maak een iCloud-e-mailadres aan" bovenaan het scherm.
7. Als u klaar bent, klikt u op 'Toepassen'.
8. iCloud en uw iOS-gadget zouden nu moeten worden gesynchroniseerd met uw Hotmail-objecten.

Hotmail biedt een uitstekende klantenservice door snel te reageren op vragen over je account. Een professioneel team van deskundige klantenservicespecialisten bij Hotmail is toegewijd aan het ondersteunen en oplossen van problemen voor alle gebruikers.

Als je hulp wilt bij je Hotmail-account, neem dan contact op met Hotmail Bellen Nederland Nummer. Het team van technische professionals gebruikt de meest geavanceerde technieken om al uw problemen op te lossen.