Hotmail was een van de meest bekende e-mailservices ter wereld, alleen in populariteit tweede na Gmail. De overname van Hotmail door Microsoft in 1997 van de oorspronkelijke makers bracht een unieke functie in de e-mailinbox: onafhankelijkheid van internetserviceproviders (ISP's) zoals America OnLine (AOL).

De rebranding van Windows Live Hotmail naar Outlook.com omvatte een bijgewerkte gebruikersinterface en verbeterde mogelijkheden. De e-mailservice van Microsoft, voorheen bekend als Hotmail en Windows Live Hotmail, wordt nu officieel Outlook genoemd, met nieuwe en verbeterde mogelijkheden, zoals de mogelijkheid om zonder problemen voorkeurscontacten toe te voegen en op te slaan. Windows Live Hotmail zou automatisch een lijst met ontvangers uit uw adresboek tonen, die u zou kunnen gebruiken om uw bericht te ordenen terwijl u het opstelt (de favoriete contacten). U kunt een van deze mensen een e-mail sturen door op hun naam te klikken in de lijst onder het e-mailformulier.

Neem contact op met Hotmail Klantenservice support voor elke vorm van hulp met betrekking tot uw Hotmail-account.

Wil je de lijst met favoriete contactpersonen toevoegen aan Hotmail? Volg de onderstaande methoden als u een groot aantal contacten in Hotmail hebt opgeslagen en deze nu wilt verwijderen of wijzigen.

Stappen bewerk mijn favoriete contactenlijst op Hotmail

1.Toegang tot uw Hotmail-account met een geschikte webbrowser.
2.Navigeer naar het gedeelte Contacten van de linkernavigatiebalk van uw Hotmail-account.
3.Selecteer het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw lijst met favoriete contacten.
4. Gebruik de pijltjestoets of het toetsenbord om naar beneden te scrollen en de contacten te bekijken.
5.Klik op de optie Toevoegen of Verwijderen uit Favorieten door erop te klikken.
6.Selecteer de optie Bewerken in het vervolgkeuzemenu van het scherm.
7. Schakel de optie naast Favoriet van dit contact in uw contactenlijst in of uit.
8. Sla uw wijzigingen op door onderaan het scherm op Opslaan te klikken.


Hulp nodig bij een ander aspect van Hotmail? Ondervindt u problemen bij het gebruik van uw Hotmail-account? Neem contact op met onze Hotmail bellen ondersteuning voor onmiddellijke hulp. We hebben de nodige middelen en diensten om competente antwoorden te geven op zelfs de meest uitdagende problemen, dus neem onmiddellijk contact met ons op.