Hotmail is een prachtig platform dat toegankelijk is voor meerdere webbrowsers en zelfs e-mailapps. Outlook 2010 biedt een gemakkelijke manier om uw Hotmail-account eraan te koppelen. U kunt Outlook 2010 gemakkelijk gebruiken om toegang te krijgen tot uw gratis Hotmail-account en om uw proces voor het beheren van e-mails, notities en herinneringen te vereenvoudigen. Hiermee kunt u belangrijke meldingen ontvangen en gemakkelijk op het goede spoor blijven met alle informatie. Bovendien biedt de versie van Outlook 2010 u extra tools en services die mogelijk niet beschikbaar zijn op Hotmail. Dit is dus een win-winsituatie voor Hotmail-gebruikers die proberen te profiteren van extra tools. Zodra u uw Hotmail-account aan Outlook 2010 heeft toegevoegd, kunt u uw Hotmail-account probleemloos beheren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om het Hotmail-account op elk gewenst moment uit de Outlook-app te verwijderen.

Volg daarom deze stappen van Hotmail Klantenservice in Outlook 2010 om een ​​gratis Windows Live Hotmail-account toe te voegen:

Stappen om gemakkelijk toegang te krijgen tot Hotmail in Outlook 2010

1. Selecteer in de Outlook-e-mailclient het bestand.
2. Ga nu naar de menu-optie Info.
3. Selecteer de knop Account toevoegen.
4. Controleer of het selectievakje E-mailaccount is aangevinkt.
5. Vul uw naam in onder Uw naam.
6. Typ uw Windows Live Hotmail-account in het vak met het label "E-mailadres".
7. Wachtwoord en Wachtwoord opnieuw typen zijn twee plaatsen waar u het wachtwoord voor uw Windows Live Hotmail-account kunt invoeren.
8. Ga gewoon verder met de volgende stap.
9. Klik nu op de knop Voltooien.

Waren deze stappen niet eenvoudig te volgen? Bij Hotmail support bieden we je altijd snelle en gemakkelijke handleidingen voor al je zoekopdrachten. Onze door Hotmail opgeleide agenten hebben het op zich genomen om u de best mogelijke klantenservice te bieden. We staan ​​altijd klaar om u te beantwoorden door u onze volledige tijd en aandacht te schenken. De klantenservice van Hotmail bellen is er altijd om je de hulp te bieden die je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is bellen, e-mailen en klikken op de snelle chatoptie van onze website voor hulp.