Veel mensen hebben een paar e-mailadressen van verschillende e-mailproviders, die allemaal hun contacten controleren of Google Contacts, bijvoorbeeld, is een onafhankelijke hulp die alleen personen volgt die u hebt bereikt via Gmail, terwijl u een Android-telefoon gebruikt of op aan de andere kant met de kans dat je het hebt afgestemd op je iOS-gadget.

Apple bewaart uw contacten in zijn onafhankelijke applicatie "Contacten". De twee elementen zijn kluizen voor contacten, en het is vaak verwarrend als uw contacten niet overeenkomen met de gadgets die u het vaakst gebruikt. Ervan uitgaande dat je een contact in Google Contacten hebt gewist, is het bovendien slim om al je contacten aan te passen aan een andere hulp en om je gadget regelmatig te versterken, zodat je nooit informatie verliest.

Hier laten we u weten hoe u Google Contacten aan iPhone kunt koppelen, ervan uitgaande dat er een Google Contacten voor iPhone-toepassing is, hoe u contacten fysiek van Google naar iPhone kunt importeren en waarom het essentieel is om uw Google-contacten op de iPhone te hebben.

De meest effectieve methode om Google-contacten te koppelen aan een iPhone

U kunt Google-contacten synchroniseren met iOS terwijl u nooit contact opneemt met uw iPhone! Als u iCloud aanpast aan al uw Apple-gadgets, blijven uw iCloud-contactgegevens op al uw gadgets staan. Dit houdt in dat u Google-contacten van internet kunt halen en deze naar uw Mac kunt downloaden. Hoe het gedaan wordt:

Ga naar google.com

Log in bij Google indien belangrijk

Open de applicatie Google Contacten vanuit het negen-dab-menu in de rechterbovenhoek van de pagina

Selecteer op de Google Contacts-site "Exporteren"

Kies "vCard (voor iOS-contacten)" in het pop-upvenster

Selecteer "exporteren"

Hiermee worden al uw Google-contacten in vCard-organisatie naar uw Mac gedownload. Om Google-contacten te bekijken en te downloaden, moet de iPhone een vCard-ontwerp hebben, dus negeer die voortgang niet.

U krijgt vaak te maken met contactpersonen met foutmeldingen die niet worden gesynchroniseerd. Om het op te lossen, moet u toegang krijgen tot het Google-ondersteuningssysteem dat deel uitmaakt van de Google-klantenservice of Google bellen of nummer Google dat gratis is waarmee u contact kunt opnemen.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je Google-contacten met de iPhone kunt synchroniseren als pinda's eten.