"Når vi tænker på penisforstørrelse, er vi tilbøjelige til at tænke på en forlængeranordning. Disse enheder kunne give dybdegående kirurgi eller blot forsøge at tilføje længde eller omkreds. De kunne også få dig til at vokse større, men hovedspørgsmålet er, om de vil give andre resultater end den naturlige og effektive forstørrelsesproces ved penisøvelser.

I betragtning af omdømmet for penisforstørrelsesudstyr og motion på markedet, tror de fleste måske, at naturlig penisforstørrelse med en smertefri rutine er den bedste måde at få ekstra centimeter til at vokse på penis. Men er tiden også overanstrengt penisforstørrelsesanordninger? Er det bedre at få resultater nu, da luner, hvor ændringer kan være vanskelige at lave senere og med cement, eller tidligere i ekstreme tilfælde, mulige?

Hvis man skal tro de nuværende tendenser, er Airtis Labs den #1 ordinerende mandlige forbedringsanordning, deres produkt er enestående med hensyn til komfort og sikkerhed. Enheden er en klinisk dokumenteret sikkerhedsanordning; det virker hver gang for at producere permanent udvidelse. Når det kommer til sikkerhed, er forlængeren langt den sikreste mulighed at bruge til at Danmark-Potens-Piller overvinde forstørrelsesomdirigering. Airtis Labs har arbejdet tæt sammen med læger i fremstillingen af ​​disse trækanordninger for at opnå maksimal penisstørrelse. Du vil finde meget få ulemper ved den mandlige forbedringsteknik, da den desværre ikke er underlagt den samme slaphed som de andre tilgange.

Enheden kræver faktisk ikke, at du tager noget; du behøver muligvis ikke nogen farmaceutiske eller invasive procedurer for at øge din penis længde. Du kan bære enheden komfortabelt hele natten og få øget størrelse med 5 til 8 tommer i gennemsnit. Enheden er en helt lovlig mekanisme; du har frihed og valg til at vælge at bruge penisforlængere med eller uden bivirkninger. Man kan købe en fuldt funktionel og sikker enhed fra privatlivets fred i dit eget hjem og vil ikke have, at nogen skal vide det."