Advokat malmö brottmål

Vi är advokater som är specialiserade i brottmål. Från att ha arbetat i norra Sverige i 6 år hos två prominenta äldre advokater så var det dags att komma hem till Malmö och Skåne och börja arbeta här på egna ben. För det är här vi hör hemma och det är här vi vill göra skillnad för Dig som vår klient. Erfarenheten i norra Sverige har gett oss en stabil grund vad gäller kunskap och arbetsmetod. Men det är tillsammans med vår livserfarenhet och uppväxt i Malmö som gör oss till unika. Som vår klient står vi alltid på Din sida och vi ser alltid till Ditt bästa. Vi säljer dock inte falska förhoppningar utan vi vågar säga hur läget är och lägger tidigt upp en strategi som vi följer hela vägen. Våra styrkor är engagemang, hårt jobb och kunnande. Vi gör det lilla extra som ofta gör skillnad för klienten. Om Du är kallad till polisförhör som misstänkt, eller du blir stoppade eller gripen av polis, så är de första förhören med dig nästan de viktigaste och därför viktigt att Du har med Dig en försvarsadvokat. Du får välja själv och polisen kommer fråga om Du önskar någon särskild. Vi är alltid tillgängliga och vi är ständigt beredda att rycka in för att hjälpa till vid polisförhör oavsett tid på dygnet. Vill Du ha vår hjälp så säger Du vårt namn till polisen och då väntar de med förhöret tills vi kommer. Vi får alltid tid innan förhöret för att gå igenom snabbt vad saken gäller och vi kommer då ge värdefulla råd till Dig innan förhöret börjar.

Så tveka inte. Får Du problem med polisen eller blir Du utsatt för våldsbrott och polisen kontaktar Dig för polisförhör, hör av Dig till oss innan eller så uppge vårt namn, Maxwell Advokatbyrå eller advokat Concha. Det enda Du behöver göra i en sådan situation är att komma ihåg namnet.

 

Vårt huvudkontor ligger i Malmö men vi arbetar ständigt runtom i Skåne. Vi åtar oss ibland uppdrag i övriga Sverige. Välkomna till Maxwell Advokatbyrå.