Woocommerce artikelen aanpassen

De prijzen van specifieke concurrenten in de gaten houden?

Wil jij een specifieke simultaneous of concurrenten dagelijks in de gaten houden? Het kan nu! Of je nu werkt met EAN codes, artikelnummers of helemaal niet, jij selecteert zelf welk item vergeleken wordt. We bouwen dit speciaal voor jou en je simultaneous heeft niets entryway. Altijd operation de hoogte van prijswijzigingen en daar direct operation inspelen.

Kies daarna zelf welk pakket bij jou past en laat zo veel producten scannen als jij wil.

Vaste lage prijs

Altijd UpToDate

Wil jij altijd operation de hoogte zijn van wat jouw concurrenten doen maar heb je misschien wat lastige producten om goed operation te zoeken omdat deze bijvoorbeeld geen EAN code hebben? Geen probleem, wij regelen dit voor je.

Als webshopeigenaar blijft het lastig en tijdrovend om de juiste prijzen van jouw producten bij te houden. Je shrink jezelf niet de markt uit prijzen, maar ook niet onnodig goedkoop zijn. In de snel veranderende online business wereld worden prijzen dagelijks aangepast waardoor je al snel weer achter de feiten aanloopt.

Altijd de juiste prijs, zowel ale als hoger

We houden voor jou de concurrentie in de gaten en passen de prijzen daarop aan. SlimstePrijs neemt al het werk uit handen. Wij bouwen de module in de site en bespreken welke marges je minimaal shrink aanhouden. Dit kan je vervolgens zelf ook bijstellen als je hiermee shrink testen. Daarna doet de programming zijn werk en kan elke dag automatisch prijzen aanpassen aan naar wat de concurrentie doet, zowel omlaag als omhoog. In veel gevallen zien wij hierdoor zowel een stijging in de conversie als in de gemiddelde marge.

Het vergelijken van prijzen vindt plaats operation premise van EAN-code. Indien je niet beschikt over een EAN-code zijn wij de enige partij pass on ook kunnen vergelijken operation premise van andere variabelen.

Zonder zorgen elke dag automatisch prijzen aanpassen

Wij zijn een 100 percent Nederlands softwarebedrijf dat een zeer uitgebreid programma heeft geschreven om zowel handmatig als automatisch elke dag de juiste prijs te bepalen voor je producten operation verschillende vergelijkingssites. Wij regelen alles voor je zodat je tijd overhoud voor andere dingen.